Venda d’entrades


Precios

  • Fast Pass Ticket (Qualsevol dia en qualsevol moment): 24,90€
  • Weekend Ticket (Divendres-diumenge): 17,90€
  • Weekday Ticket (Dilluns-dijous): 14,90€
  • Gaudir Mès Ticket (Dilluns-dijous): 14,90€
  • Special Tickets (A 11 anys i més grans de 65 anys): 9,90€

* Els preus d’aquesta exposició s’han ajustat gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona i els organitzadors de DAVID BOWIE IS a Barcelona, per oferir una entrada general a l’exposició per sota de la mitjana de les nou seus on s’ha exhibit anteriorment, així com un descompte als usuaris del Gaudir Més.

* L’ús dels dispositius de Sennheiser s’inclou en el preu de l’entrada.

DAVID BOWIE IS requereix l’ús d’auriculars Sennheiser per a una experiència audiovisual completa. Atès que el nombre d’auriculars és limitat, l’admissió es divideix en diferents franges horàries cada dia. Cal accedir a l’exposició a l’hora triada. L’ús dels dispositius de Sennheiser s’inclou en el preu de l’entrada.

L’entrada FAST PASS permet un únic accés prioritari a l’exposició, en qualsevol dia ia qualsevol hora, sense necessitat de fer cues. Recorda comprovar els horaris d’obertura i tancament de l’exposició abans de planejar la teva visita.

Comprar entrades

¡Aplicar un código descuento en ticketea es sencillísimo!

Tras haber seleccionado tus entradas, aparecerá la pantalla de datos personales (donde tendrás que escribir tus datos y tu email); en ella, en la parte derecha, puedes ver un resumen de compra y abajo, en naranja, te preguntamos si tienes algún código. Si es así, haz click y escribe tu código.
Proceso descuento
Una vez se haya aplicado, verás el descuento en el mismo resumen y podrás continuar con el proceso de compra.