Preguntes freqüents

Per tal de garantir una experiència audiovisual completa i que la visita de l’exposició sigui còmoda, l’admissió a DAVID BOWIE IS es divideix en diferents franges horàries cada dia.

  • En la modalitat d’entrada STANDARD, cal triar un dia i una hora per assistir a l’exposició.
  • En la modalitat d’ entrada FAST PASS, es permet un accés únic prioritari a l’exposició, qualsevol dia i a qualsevol hora, sense haver de fer cua.

No t’oblidis de comprovar sempre els horaris d’obertura i tancament de l’exposició abans de planificar la teva visita.

No. Una vegada que hagis adquirit la teva entrada, no podràs fer cap canvi, demanar cap devolució ni anul·lar l’entrada. Et recomanem que planifiquis la teva visita amb temps per poder evitar incidències d’aquest tipus.
Les entrades per a DAVID BOWIE IS es venen mitjançant el sistema de venda d’entrades de Ticketea. Si tens cap dubte durant o després del després de compra, pots consultar aquí les preguntes i respostes més freqüents: http://ayuda.ticketea.com
Si tens cap altre dubte o consulta, t’has de posar en contacte amb Ticketea a l’adreça info@ticketea.com o per Twitter a @ticketea
A partir del dia 25 de maig, les entrades per a David Bowie Is també es podran comprar a les taquilles del Museu. Això no obstant, et recomanem que compris la teva entrada per endavant per Internet per garantir que tens entrada i evitar haver de fer cues o haver d’esperar de manera innecessària.
Els preus de l’exposició s’han ajustat gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona i els organitzadors de l’exposició a Barcelona, la qual cosa permet oferir una entrada general a l’exposició a un preu que és per sota de la mitjana de les nou sueus en les quals ja s’ha fet l’exposició; a més, també s’ofereix un descompte especial als usuaris del Gaudir Més, als menors de 12 anys a les persones de més de 65 anys.
Si adquireixes les entrades amb un tipus de descompte vinculat a una condició determinada de l’usuari (usuari de Gaudir Més, majors de 65 anys i menors de 12 anys), hauràs d’acreditar el dret a aquest descompte quan entris a l’exposició. No es fa descompte a cap altre col·lectiu que no sigui els indicats més amunt.
Per poder accedir a l’exposició, a partir dels 3 anys els nens necessiten una entrada vàlida.
Hi ha descomptes per a grups de 10 o més persones. Si vols assistir a l’exposició en grup, posa’t en contacte amb grupos.bowie@ticketea.com.
DAVID BOWIE IS és una experiència audiovisual completa gràcies a l’ús de tecnologia multimèdia molt avançada. Els visitants es poden submergir als móns sonors de l’artista gràcies a l’ús dels auriculars Sennheiser, soci tecnològic de la mostra. Es tracta d’una col·laboració que recorre a la tecnologia de so més avançada per fusionar virtualment imatge i música. L’ús d’auriculars forma part de l’experiència i està inclòs al preu de l’entrada.

Recomanacions i normes generals durant la visita a l’exposició.

Conserveu la vostra entrada durant tota la visita. Una gran part d’aquestes normes són al revers de l’entrada i, el fet d’adquirir-la, implica l’acceptació íntegra de la normativa d’accés. No podreu tornar a entrar un cop hàgiu sortit del recinte de l’exposició.
Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.
No es permet l’entrada al museu amb animals, tret que sigui un gos pigall.
A l’edifici hi ha un servei de casellers gratuït a la planta baixa. Les motxilles, les bosses grosses i els cotxets s’hauran de deixar en aquesta zona.
No es pot accedir al recinte amb cap mena de sistema de mobilitat rodada, com ara bicicletes, monopatins, patins ni cap altre artefacte de transport elèctric (caldrà deixar-los a la zona de guarda-roba i casellers), tret que siguin necessaris per a les persones amb mobilitat reduïda.
No es poden fer fotografies ni filmacions a l’exposició. En el cas de premsa, cal posar-se en contacte prèviament amb el nostre Departament de Premsa a prensa@davidbowieis.es.
Deixeu el telèfon mòbil en silenci i manteniu un volum de veu moderat.
No es pot fumar, menjar ni beure a l’interior de l’exposició.
No es pot córrer ni cridar a les sales per evitar accidents i no molestar la resta de visitants.
Per tal de protegir i conservar el patrimoni, no està permès tocar els objectes de l’exposició ni enfilar-se a les tarimes on estan exposats.
Els lavabos del recinte són fora de la zona d’exposició.
En cas d’evacuació, cal seguir les instruccions del personal del Museu.
Les entrades a les exposicions del Museu es poden adquirir fins a 2 hores abans del tancament del Museu.