Victoria and Albert Museum

L’exposició DAVID BOWIE IS ha estat comissariada pel Victoria and Albert Museum de Londres. El V&A és el museu d’art i disseny més important del món, amb col·leccions inigualables per la seva amplitud i el seu caràcter pluridisciplinari. Es va crear amb l’objectiu de posar les obres d’art a l’abast de tothom i d’inspirar els dissenyadors i fabricants britànics. En l’actualitat, les col·leccions del V&A, que abasten més de 2.000 anys de creativitat humana en gairebé la totalitat dels àmbits i de nombroses parts del món, continuen sent font d’inspiració, interès i informació.

El Victoria and Albert Museum de Londres va gaudir d’un accés sense precedents al David Bowie Archive per preparar la primera retrospectiva internacional sobre l’extraordinària trajectòria de David Bowie, un dels artistes més innovadors i influents del nostre temps.

L’exposició ha sobrepassat el milió i mig de visitants, cosa que la converteix en la mostra més visitada en els 164 anys d’història del museu.

www.vam.ac.uk

Museu del Disseny

El Museu del Disseny de Barcelona és el museu de les arts de l’objecte i del disseny de la ciutat. Integra en un únic espai les col·leccions de disseny de producte, moda i gràfic, i les col·leccions històriques d’arts decoratives, arts tèxtils i indumentària i arts gràfiques. Conserva un fons de més de 70.000 objectes que van del segle IV aC fins a l’actualitat. També acull exposicions temporals i activitats que ofereixen una reflexió crítica sobre la contribució del disseny en la societat del segle XXI.

museudeldisseny.barcelona.cat

Experiencia sonora Sennheiser

Els visitants de la retrospectiva sobre David Bowie poden submergir-se en els mons sonors de l’artista. L’exposició recorre a les últimes novetats en tecnologia d’àudio per fusionar virtualment imatge i música. L’ús dels dispositius de Sennheiser s’inclou en el preu de l’entrada. Gràcies a aquests aparells és possible escoltar la banda sonora que acompanya les obres exposades, de tal manera que integren el material sonor i el fusionen amb el recorregut per l’exposició. El grup Sennheiser, amb seu a Wedemark, a prop de Hannover, Alemanya, és un dels principals fabricants mundials de micròfons, auriculars i sistemes sense fils de transmissió.

en-us.sennheiser.com

Sold Out

Des de la seva creació el 1995, Sold Out ha dirigit la seva activitat a la producció, la promoció i l’organització de tota mena d’esdeveniments d’entreteniment en viu, tant per a promotors i empreses com per al públic en general, i ha creat experiències úniques al llarg de tots aquests anys. Sold Out ha organitzat a Espanya alguns dels projectes d’entreteniment més importants al llarg dels últims 20 anys, des de concerts a teatre, passant per exposicions, festivals i esdeveniments corporatius. Sold Out treballa habitualment a l’estranger organitzant gires i espectacles internacionals.

www.soldout.es

DG Entertainment

DG Entertainment és una companyia pionera en la producció d’espectacles a Sud-amèrica. Amb més de 30 anys d’experiència, ha estat responsable del desenvolupament de la indústria musical a Llatinoamèrica, i ha fet possible l’arribada a la regió d’artistes com The Rolling Stones, David Bowie, Guns n’Roses, AC/DC, Madonna, Eric Clapton, Metallica, The Ramones, Paul McCartney, Prince, U2, Björk, PJ Harvey, Nick Cave, The Police i Lou Reed. A Europa, DG Entertainment també ha desenvolupat un important recorregut en la producció d’espectacles musicals i teatrals. Passió per la música, professionalisme i compromís amb el públic i la cultura són els valors que fan de DG Entertainment una companyia líder de reconeixement internacional.

www.dge.com.ar