BOWIE SYMPHONIC

Al concert Bowie Symphonic de molta expectació, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) interpretarà “Blackstar”. Dia 13 de juliol a la Sala Pau Casals de L’Auditori.

Un dels esdeveniments més esperats de l’estiu serà el concert Bowie Symphonic, que se celebrarà el 13 de juliol a la Sala Pau Casals de L’Auditori. L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) interpretarà “Blackstar”, el darrer disc de David Bowie. El director i arranjador Evan Ziporyn revisita el darrer treball de Bowie i durà al registre simfònic cançons com ara “Lazarus”, “Blackstar” o “Girl Loves Me”, en un concert per a violoncel i una orquestra formada per 80 músics que aprofita la similitud del color sonor del violoncel amb el de la veu humana.

Ziporyn és un compositor nord-americà dedicat a la música postminimalista, però amb connexions clares amb la música clàssica, d’avantguarda, músiques del món i, fins i tot, el jazz. L’espectacle, que es va estrenar el mes de març d’aquest any al Kresge Auditorium de Massachussets (EUA), té com a solista convidada Maya Beiser, la revolucionària violoncel·lista nord-americana nascuda a Israel.

Aquest concert està programat com a espectacle extraordinari a l’agenda de l’OBC, i forma part de les activitats paral·leles a l’exposició DAVID BOWIE IS a Barcelona, dins de la programació del Festival Grec a L’Auditori.

13 de juliol. Sala Pau Casals de L’Auditori

Entradas a www.auditori.cat


Amb la col·laboració de: