BOWIE LISTENING ROOM: CURATOR’S SESSIONS

A les curator’s sessions es presenten, analitzen i contextualitzen àlbums icònics de Bowie per després gaudir-ne de l’escolta com en els vells temps: des del principi fins al final, en vinil i en una sala equipada amb un espectacular sistema de so.


Programa:


Jordi Turtós presenta Space Oddity

Coincidint amb el Dia Internacional de la Música, la UPF Barcelona School of Management obrirà les portes al públic perquè puguin gaudir d’una curator’s session a càrrec de Jordi Turtós, periodista musical, programador de festivals i professor al Postgrau en Gestió del Negoci Global de la Música.

Dimecres 21 de juny, 19.00h (Aula polivalent de la UPF Barcelona School of Management)

Idioma: Castellà

Reserva la teva invitació: AQUÍ


Alexandra Murray-Leslie presenta la “Trilogia de Berlín”

Alexandra Murray-Leslie, artista i investigadora en el disseny d’instruments amb tecnologia wearable i cofundadora de Chicks on Speed, se centrarà en la “Trilogia de Berlín”. Murray-Leslie, que ha viscut a Berlín i és una gran coneixedora de l’escena electrònica, analitzarà aquests àlbums de culte en els quals Bowie va experimentar al costat de Brian Eno i Tony Visconti amb l’electrònica i l’ambient.

Dijous 29 de juny, 19:00h (Aula polivalent UPF Barcelona School of Management)

Idioma: Anglès

Reserva la teva invitació: AQUÍ


Santi Carrillo presenta Young Americans

La tercera curator’s session, a càrrec de Santi Carrillo, director de Rockdelux, se centra en Young Americans, una oda al so soul de Filadèlfia que va quedar reflectit en bona part de la carrera de Bowie a mitjan dècada dels anys setanta.

Dimarts 4 de juliol, 19:00h (Aula polivalent UPF Barcelona School of Management)

Idioma: Castellà

Reserva la teva invitació: AQUÍ


Colabora: