La primera gran retrospectiva sobre la icona del pop
David Bowie arriba a Barcelona

PRORROGAT FINS AL 15 D’OCTOBRE!

ÚLTIMES 3 SETMANES…

Museu del Disseny de Barcelona

Art, música i disseny en una exposició que ja ha fet història.

Més de 300 objectes s’exhibiran de manera conjunta a Barcelona per primera vegada: lletres manuscrites, vestuari, fotografies, pel·lícules, vídeos i instruments de Bowie.

Aconsegueix aquí la teva entrada per veure DAVID BOWIE IS

PRORROGAT FINS AL 15 D’OCTOBRE!

COMPRAR ENTRADES

What's on

Album cover shoot for Aladdin Sane, 1973. Photograph by Brian Duffy. Photo Duffy © Duffy Archive & The David Bowie Archive
BOWIE SYMPHONIC

Al concert Bowie Symphonic de molta expectació, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) interpretarà “Blackstar”. Dia 13 de juliol a la Sala Pau Casals de L’Auditori.

BOWIE TALKS

Bowie Talks és un cicle de conferències, xerrades i entrevistes al voltant de la figura de David Bowie que tindrà lloc entre el 29 de maig i el 26 de juliol en col·laboració amb la UPF Barcelona School of Management.

BOWIE CINEMA

Cicle de cinema i documentals de l’univers de David Bowie, en col·laboració amb el British Council i ETNIA Barcelona. Se celebrarà a l’Auditori del Museu del Disseny cada dijous entre el 13 de juliol i el 24 d’agost.

BOWIE LISTENING ROOM: CURATOR’S SESSIONS

A les curator’s sessions es presenten, analitzen i contextualitzen àlbums icònics de Bowie per després gaudir-ne de l’escolta com en els vells temps: des del principi fins al final, en vinil i en una sala equipada amb un espectacular sistema de so.

Installation Shot of David Bowie is courtesy Duffy Archive & The David Bowie Archive (c) Victoria and Albert Museum, London
DAVID BOWIE AS SEEN BY…

Un homenatge a la figura de David Bowie a través d’un recull d’imatges dels seus concerts fetes per reconeguts fotògrafs catalans.

EXHIBITION OPENING PARTY

El jueves 25 de mayo, se celebra la fiesta de apertura oficial de la exposición con grupos en directo y dj sets en Sala Razzmatazz 2.